Egy jól bevált stratégia, hogy hatékonyabb cégvezető lehess

Hatékonyabb cégvezető
Hatékonyabb cégvezető

Gondoltál már rá, hogy egy jól bevált stratégia segítségével egyszerűsíthetnéd a feladataidat? Cégvezető vagy, alkalmazottaid vannak, és mégis úgy érzed, hogy minden feladat rád hárul? Piroska Gyula írásaiból megtudhatod, hogy hogyan érheted el, hogy a munkád mellett a magánéleted is sikeres legyen. Piroska Gyula szórakoztató, ugyanakkor tanulságos írásaiból, előadásaiból Te is megtanulhatod, hogy hogyan lehet újra magánéleted és emellett a munkádat is élvezheted. Magyarországon sehol sem tanítják a cégvezetést. Egy cégvezető egyszerre több területen szeretné megállni a helyét.

Ha hagytad, hogy a munka eluralkodjon az életeden, akkor a Piroska Gyula tréningek segítenek visszaállítani a helyes egyensúlyt. Piroska Gyula a humor és az irónia segítségével megmutatja, hogy hogyan lehetsz hatékonyabb cégvezető, és újra boldog, mint magánember. Tanácsait és ötleteit, ha szimpatikusnak találod őket, könnyedén átültetheted a mindennapokba.

Egy jól bevált stratégiát ismerhetsz meg, hiszen 10 éves vállalkozói tapasztalatait osztja meg veled. Ha szeretnéd visszakapni a magánéleted, de a vállalkozásodban, a munkádban továbbra is sikeres szeretnél maradni, akkor ismerkedj meg mások véleményével, esetleg tanulj a hibáikból.