szonyeg-parna.hu – A lakástextil webáruház

Nem rég indítottuk útjára vállalkozásunk, a Pigniczki és Társa Bt. által készített és forgalmazott termékeket árusító webáruházunkat a webáruházunkat a szőnyeg és párna shopot.

Webáruházunk széles és folyamatosan bővülő kínálattal várja vásárlóit.

Párnáinkról:

Termékpalettánkon megtalálhatóak a különböző formájú, színű, mintájú, anyagú és kivitelezésű párnák.

Forgalmazunk kötött hengerpárnákat, vidám mintákkal, horoszkóp mintával. Ezek a termékek remek kiegészítői lehetnek baba és gyerekszobáknak, az állatövi jegyeket ábrázoló darabok pedig tökéletes születésnapi ajándékként szolgálhatnak. A hengerpárnák 13 x 40 cm nagyságúak, gépi kötésű alapanyagból készülnek, könnyen tisztíthatóak.

Kínálatunk részét képezik a praktikus és jó minőségű szivacspárnák. Ezek a párnák kör és négyzet alakban kaphatóak, különböző méretekben és színekben. Könnyen tisztíthatóak, tartósak. Szivacspárnáink között megtalálhatóak az ún. piknik párnák. A piknik párna egy szivacsból készült, vízhatlan borítással ellátott, kinyitható, könnyen szállítható termék, mely tökéletes kiegészítője lehet egy kirándulásnak, de akár munkahelyre, iskolába is könnyedén magunkkal vihetjük, hiszen összezárt állapotban helytakarékos darab.

Aki webáruházunkban jár felfedezheti, hogy szépen hímzett, puha polár párnák is megvásárolhatóak kedvező áron. Ezen párnák alapanyaga puha, fehér polár anyag, melyet különböző hímzett minták díszítenek. A termék szép dísze lehet lakásunknak, de akár kispárnaként is használható, hiszen anyaga puha és bőrbarát.

Lábtörlők:

Lábtörlőre mindig szükség van. Használjuk otthon, irodában, óvodában, iskolában, mindenhol. Webáruházunkban kókuszból és gumiból készült lábtörlők várják kedves vásárlóinkat. Vékonyabb és vastagabb kivitelben egyaránt kaphatóak, ami közös a termékekben, hogy kimondottan kültéri használatra tervezték azokat, ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben. Lábtörlőinket 40 x 60 cm nagyságban, különböző mintákkal, négyzet illetve félkör alakban vásárolhatják meg.

Viaszos vásznaink:

Napjainkban egyre népszerűbb lakberendezési kiegészítőnek számítanak, a praktikus és jól tisztítható viaszos vásznak. Lakástextil webáruházunkban ezen termékek is elérhetőek, többféle mintával. A vásznak 140 cm szélesek és 38 mikron vastagságúak.

Takarók és üléshuzatok:

Az általunk forgalmazott gyapjú foteltakarók és gyapjú üléshuzatok nagyszerű kiegészítői lehetnek a mindennapoknak. Nem csak kényelmes és puha, de esztétikus megjelenést ad gépkocsink belső terének, a foteltakarók pedig nappalinknak, akár hálószobánknak. A takarók mindkét oldala, puha és jó minőségű gyapjúból készült 50 x 200 cm nagyságban.